Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012

Like Emily

μουσικά νέα
Οι LIKE EMILY,
δημιουργήθηκαν τον Μάιο του 2011 από τον Παναγιώτη Νταβέλο και την Έμιλυ Παύλου. Έχοντας και οι δύο υπάρξει ενεργά μέλη σε διάφορα σχήματα, αναζήτησαν μιά ανανεωτική μουσική αλλά και στιχουργική αντίληψη γιά το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι.
Λίγο αργότερα προστέθηκαν στο σχήμα ο Άρης Θεοδωρόπουλος ο Νίκος Κόντος και ο Ηλίας Τσιροβασίλης, τρεις ταλεντούχοι και με φρέσκα ακούσματα μουσικοί και ξεκίνησαν τις μουσικές τους αναζητήσεις.
Τη στιγμή αυτή οι ηχογραφήσεις έχουν ολοκληρωθεί, με καρπό τους δεκαπέντε τραγούδια που θα αποτελούν και την πρώτη τους δισκογραφική κατάθεση που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο σε παραγωγή του Παναγιώτη Νταβέλου, από τις εκδόσεις Παρουσία με την υποστήριξη του ΙΑΝΟΥ.



TRACK LIST

01 Ταξιδεύω
02 Φεύγω για μένα 
03 Ο άνθρωπος που δεν γεννήθηκε ποτέ
04 Όνειρο
05 Όλα αυτά που θέλω 
06 Ρουφιάνοι 
07 Αν θέλω κάτι να σου πω
08 Κρύο στον παράδεισο
09 Έμοιαζα εγώ
10 Παίξε με
11 Άγγελοι 
12 Σφηνάκια
13 Εκεί 
14 Όταν κάτι τελειώνει
15 Τα μυστικά του κόσμου


Tύμπανα:  Άρης Θεοδωρόπουλος Kιθάρα: Ηλίας Τσιροβασίλης Mπάσο: Νίκος Κόντος Tραγούδι: Έμιλυ Παύλου Keybords: Παναγιώτης Νταβέλος Mίξη: Παναγιώτης Νταβέλος Mastering: Ryan Smith, Sterling sound, NYC Φωτογραφία εξωφύλλου: Αντώνης Σκαραμαγκάς

Με τους Like Emily είχαμε τη χαρά να έρθουμε σε επαφή με αφορμή τα μουσικά νέα του τεύχους #11. Η μουσική τους παραγωγή "ταξιδεύω" έφθασε στα χέρια μας και πραγματικά, μας ταξίδεψε. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ταχυδρομική Διεύθυνση Εντύπου
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΟΔΕΙΑ
ΛΙΝΑ Κ. ΤΖΙΑΜΟΥ
Τ.Κ. 18050 | ΣΠΕΤΣΕΣ
(αποστολή βιβλίων)

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο | SODEIA@ymail.com
(αποστολή κειμένων, προτάσεων κ.α.)

Blogger templates


Blogger news