Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

DEAD END [Ν.Γ. Λυκομήτρος]

[βιβλία που λάβαμε - ΝΕΑ άφιξη]


DEAD END ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ


Ο Ν.Γ. Λυκομήτρος γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα. Σπούδασε Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία και έκανε μεταπτυχιακό στη Μετάφραση-Μεταφρασεολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2010 εξέδωσε την πρώτη του ποιητική συλλογή «Ιχνηλάτες του Τέλους» (Εκδόσεις Γαβριηλίδης), η οποία το 2011 κυκλοφόρησε στα ισπανικά υπό τον τίτλο «Rastreadores del Fin» (Ediciones Idea), σε μετάφραση και επιμέλεια του ποιητή Mario Dominguez Parra. Ποιήματά του έχουν δημοσιευθεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά λογοτεχνικά περιοδικά, καθώς και  σε διάφορα ιστολόγια. Διατηρεί τη στήλη «Ποιήματα και Χίμαιρες» στο fanzine Chimeres, καθώς και το ιστολόγιο «Ο Ήχος της Απώλειας». Το «Dead End: Μητροπολιτικό Ψυχόδραμα σε Τρεις Πράξεις» είναι το πρώτο του θεατρικό έργο.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι πως:
Διανέμεται δωρεάν σε έντυπη μορφή (σε περιορισμένα αντίτυπα) από τα βιβλιοπωλεία «Αλφειός» (Χαριλάου Τρικούπη 22) στην Αθήνα και «Σαιξπηρικόν» (Εθνικής Αμύνης 14) στη Θεσσαλονίκη. 
Η έκδοση διανέμεται δωρεάν όμως και, σε ηλεκτρονική μορφή (e-book) από τη σελίδα του Περιοδικού και των Εκδόσεων Vakxikon.gr: ΕΔΩ

*Η πρώτη επαφή του συγγραφέα με το έντυπο σοδειά [φθινόπωρο του 2010]: ποιητικός Λόγος / σοδειά τχ.5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ταχυδρομική Διεύθυνση Εντύπου
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΟΔΕΙΑ
ΛΙΝΑ Κ. ΤΖΙΑΜΟΥ
Τ.Κ. 18050 | ΣΠΕΤΣΕΣ
(αποστολή βιβλίων)

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο | SODEIA@ymail.com
(αποστολή κειμένων, προτάσεων κ.α.)

Blogger templates


Blogger news