Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

Γιώργος Ρούσσος [cine]

Γιώργος Ρούσσος [κριτικός κινηματογράφου]

Γιώργος Ρούσσος
baphomet
[σύντομο βιογραφικό] Ο Γιώργος Ρούσσος, γεννήθηκε το 1978, στην Αθήνα. Αν και αποφοίτησε από το τμήμα Ηλεκτρολογίας του ΤΕΙ Πειραιά, γρήγορα τον κέρδισε η μαγεία του Κινηματογράφου. Τελειόφοιτος του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας, γράφει συστηματικά για Σινεμά, από το 2006. Ένα ταξίδι, που είχε ως αφετηρία το fanzine, blog και webradio Chimeres. Κείμενά του, φιλοξενούνται επίσης στο blog, Death by PopCorn, στο The Cinefreak, ενώ είναι και υπεύθυνος της Κινηματογραφικής στήλης του αθλητικού site, DailyGoal.gr.
  Ετοιμάζοντας Αφιερώματα, ταξιδεύοντας σε Φεστιβάλ (από τις Νύχτες Πρεμιέρας, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Ντοκιμαντέρ, Θεσσαλονίκης, μέχρι το αγαπημένο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου), με παρουσιάσεις και κριτικές ταινιών, όλα γραμμένα και ιδωμένα, με κοινό γνώμονα την ενημέρωση και την αγάπη για τον Κινηματογράφο. Αυτό ακριβώς, επιδιώκει και η συγκεκριμένη στήλη, που με οδηγό τις ταινίες, παλιές αλλά και καινούργιες, θα προσπαθήσει να σας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο της 7ης Τέχνης..


 Ο κύριος Ρούσσος είναι μόνιμος συνεργάτης της σοδειάς. Αρθρογραφεί στο έντυπο ενημερώνοντας τη στήλη κινηματογράφος ενώ, διατηρεί τη διαδικτυακή στήλη κινηματογραφική πρόταση της εβδομάδας από τον Μάιο του 2012 στη [sodeia.net]. Επίσης διαθέτει το δικό του προσωπικό ιστολόγιο: groussos.net


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ταχυδρομική Διεύθυνση Εντύπου
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΟΔΕΙΑ
ΛΙΝΑ Κ. ΤΖΙΑΜΟΥ
Τ.Κ. 18050 | ΣΠΕΤΣΕΣ
(αποστολή βιβλίων)

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο | SODEIA@ymail.com
(αποστολή κειμένων, προτάσεων κ.α.)

Blogger templates


Blogger news